Ons verhaal

Stel je een wereld voor waarin duurzame energiebronnen zoals zon en wind de drijvende krachten zijn achter een leefbare omgeving.

Bij Vicon houden we dit koolstofvrij toekomstbeeld constant in gedachten. Deze passie willen we graag met onze klanten delen.

Door zonnepanelen, windenergie, laadpalen en andere energieverbruikers intelligent te beheren en aan te sturen, kan uw energiefactuur drastisch verlaagd worden.

Door daarbovenop nog slim in te spelen op de dynamische elektriciteitstarieven (uurtarieven) en de energiemarkten, in combinatie met de energieopslagmogelijkheden van een batterij, kan uw energiekosten verlaagd worden tot een absoluut minimum.

Geavanceerde artificiële intelligentie houdt rekening met de voorspelde opbrengsten van zonnepanelen en windenergie. Door het continu leerproces van uw verbruikspatronen, wordt uw energiebeheer steeds verfijnd en geoptimaliseerd.

Onze missie is dat we de wereld beter willen achterlaten dan toen we hier kwamen. Dit vinden we onze verantwoordelijkheid en plicht ten aanzien van onze kinderen en de volgende generaties.

Daarom trachten wij ons steentje bij te dragen op ons domein.

Wij kunnen dit echter niet alleen maar geloven in co-creatie samen met ondernemers die duurzaamheid en ecologie voorop stellen.

Door het delen van onze kennis maken we samen een verschil!

Vicon streeft ernaar om zijn klanten te begeleiden de energiekosten te verlagen en CO2-vermindering te realiseren.

Dit kan gebeuren door de energiestromen op de meest ideale manier aan te sturen dankzij slimme batterijen en een intelligent energie-management-systeem (EMS)

Wij zoeken steeds naar de meest ideale oplossing voor uw situatie.

Ons team bestaat uit zeer ervaren adviseurs met gemiddeld meer dan 15 jaar expertise op het gebied van energie en elektrische installaties. Het bedrijf werd (in 2022) opgericht door ir. van Itterbeeck Bert.

Diepgaande expertise:

Ons team van adviseurs beschikt elk over meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector van elektrische installaties en energiebeheer. Hun uitgebreide kennis staat garant voor hoogwaardig advies en service.

Innovatieve Technologie:

We benutten de nieuwste ontwikkelingen in slim energiemanagement en artificiële intelligentie om energiepatronen te analyseren en te optimaliseren, waardoor uw bedrijf steeds efficiënter omgaat met energie.

Gepersonaliseerde Aanpak:

Elk bedrijf is uniek. Onze analyse en adviezen zijn volledig op maat gemaakt, zodat ze uw specifieke situatie weerspiegelen en optimaal aansluiten bij uw behoeften.

Samen Sterker:

Onze aanpak is erop gericht om samen te werken met onze klanten. Door co-creatie bereiken we de beste resultaten en blijven we innoveren in het belang van uw bedrijf en het klimaat.

Kiezen voor Vicon is een stap zetten naar een duurzame onderneming met een lagere ecologische voetafdruk en een sterker bedrijfsresultaat. Bent u klaar om samen met ons de overstap te maken naar een toekomstbestendige energiestrategie?

Doe snel even GRATIS de SIMULATIE>> zodat je dadelijk ziet welke energie-winsten voor jouw gebouw of bedrijf mogelijk zijn.